HAKKIMIZDA

Biz Kimiz?

HAKKIMIZDA

2 000 Yılında İLKER DENİZE İSKELE olarak kurulan metal ve iskele yapımı sektöründe faaliyet gösteren ve sadece müşteri memnuniyeti ekseninde geliştiren firmamız özellikle Denize İskele Yapımı alanında kurumsallığını ispatlamış ve markalaşmış firmalar ile girdiği çözüm ortaklıklarında TÜRKİYE genelinde çok önemli projelere imza atmış ve köklü projelerde bulunmuştur. Firmamızın Denize İskele Yapımı konusunda ihtiyacınız olan ürünler ile ilgili uygun fiyat ve zamanında teslimat ile sizlere hizmet vermektedir. Uygulamalar esnasında; Ekiplerimizin kontrolünden sorumlu Mimar / Mühendis desteği ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Sektöre getirdiği kurumsal ve yenilikçi çözümlerle iş yaptığı müşteri ile güvene dayalı bir ilişki tesis ederek, kısa sayılabilecek bir sürede Denize İskele Yapımı sektöründe lider firma konumuna yükselen ancak konumunu koruyabilmenin yolunu, kendisini sürekli geliştirmek ve yenilemekte arayan İLKER DENİZE İSKELE yaşadığı dönüşümdeki en büyük paya sahip olduklarını bildiği müşterileri ve iş ortakları ile bu süreci paylaşmaktan mutluluk ve gurur duymaya devam edecektir.

İlker Denize İskele olarak keşif ,proje ,çelik kazık çakımı ,çelik konstrüksiyon imalatı ve hazırlanması ,krom ve krom merdiven imalatı. Ahşap kaplamada (ahşap iskele yapımında) geniş ahşap seçenekleri empreyeli çam, tik, iroko, Afrika maunu çalışmalarını uzman kadromuz ile üretmekteyiz. Denizde gelişmiş araçlarımız(Şahmerdan ,Fontom dubalar, yüzer şahmerdan, su altında kesim ve kaynak) işlemleri  ile siz müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

MİSYONUMUZ

Faaliyette bulunduğumuz sektörde bireye, topluma saygılı, ulusal ve uluslararası pazarda hukuka, ekonomik ve ahlaki ilkelere bağlı sağlık, emniyet ve çevreye duyarlı olarak İLKER DENİZE İSKELE müşterileri ile çalışanlarının beklentilerini en üst düzeyde karşılamak.

VİZYONUMUZ

Tecrübeli ve uzman kadrolarımızla denize iskele sektöründe anahtar teslimi çözümler üreten ve sektörde birinci tercih olarak sürekliliği sağlayan lider bir firma olmak. Eğitime, sağlığa, çevreye ve tarihi değerlerimize sahip çıkarak daha bilinçli bir toplum oluşmasına katkıda bulunmak.

NEDEN BİZİ TERCİH ETMELİSİNİZ?

  • 20 Yıllık Tecrübe

  • Kaliteli Hizmet
  • Düşük Maliyetler
  • Garantili Hizmet

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Otelimize yaptırdığımız iskele için çok memnun kaldık. Söz verilen tarihte eksiksiz olarak teslim edildi.Mehmet SÖNMEZ, ALTINOLUK
  • Villamıza yapılan iskele mükemmel kaliteli ve uygun fiyatlı oldu.Hasan ÇARIK, AYVALIK

YENİ ÜRÜNLERİMİZ

Back to top